top of page
Hey lieve jij!

Wat fijn dat je de weg naar de website vond!

Welkom bij meisjesmama uit de Kempen. Mijn naam is Wendy. Het zal je misschien verbazen, maar in mij zat ooit een stadsmeisje verscholen. Opgegroeid in Antwerpen, liep als student dagelijks over de Meir en kende ik het tramnetwerk als m'n broekzak. Maar de liefde deed me verhuizen naar de Antwerpse Kempen en ondertussen woon ik hier al meer dan de helft van mijn leven. 

Ik kan oprecht zeggen dat ik me hier in de Kempen, omringd door de natuur, echt thuis voel.

 

Als outdoorlover geniet ik er enorm van om de wereld te verkennen. We gaan regelmatig op avontuur met onze oldtimer campervan, waardoor ik telkens weer vreugdesprongetjes mag maken wanneer ik adembenemende plekjes in de natuur ontdek. Ben je ook gek op ontdekkingen zoals deze? Aarzel dan niet om verder te klikken naar mijn blog!

DSC_3646-bewerkt.jpg
DSC_3640-bewerkt.jpg
When you are at peace with yourself,
all desirable things will come to you.

Weetjes over mij

Mijn grootste geluk

mijn gezin

Lievelingsfilm

Lalaland

Verwonderd over

de schoonheid van de natuur

Lievelingsplekje

onze witte bloementuin

Favoriete magazine

weekblad Libelle

Op de wishlist

Ysland
Afrika
Noorwegen
Meisjesmama uit de Kempen

Naast fotografie en bloggen is mijn hart gevuld met liefde voor mijn gezin. Ik ben meisjesmama van Hannah en Milla en vrouw van Sven. Stel je zo'n intieme beach wedding voor en je weet exact hoe onze mooiste dag eruit zag. Naast fotografe ben ik ook thuisonderwijzeres voor onze jongste telg. Elke dag omarmen we nieuwe leermomenten en avonturen.

In een wereld waar het leven soms onverwachte wendingen neemt, kies ik bewust voor zachtheid en zie ik elke struikelblok als een kans voor groei en verrijking. Mijn persoonlijke ervaringen als ouder hebben me geleerd het bewuste ouderschap te omarmen en de eenvoudige schoonheid van het leven te waarderen.

Bedankt om me hier even te vergezellen. Gaan we samen verder op deze prachtige reis door het leven?

Liefs, Wendy

61-jessica-jongman-09499.jpg
76-jessica-jongman-09612.jpg
Logo van meisjesmama uit de Kempen
Neem contact op
  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
bottom of page