top of page

Word wakker met een plons! 💦

Met Kempen op wieltjes aan de Nete kies je voor een echte beleving. Je verblijft in een authentiek oldtimerbusje in een bosrijk gebied met een oppervlakte van 0.5 hectare. Geniet, grenzend aan de kleine nete, van kampen bouwen en helemaal back to basics te gaan.

Ons authentieke volkswagenbusje is geschikt voor maximum 4 personen en voorzien van een goede basisuitrusting. Dit omvat twee tweepersoonsbedden, een 2-pits gasfornuis, een koelkast en voldoende opbergruimte. De aanwezige nostalgie werd aangevuld met het nodige comfort zoals fris gewassen beddengoed met oplegmatras, een compleet serviesset, een gebruiksvriendelijk ei kooksetje en een vrolijke fluitketel die de dag inluidt. Voor buiten kozen we voor een handige picknicktafel, twee ligstoelen en gezellige solar lampjes om je kampeerplaats nog sfeervoller te maken.

Er bevindt zich een oud overdekt verhoogd terras waar het mogelijk is om je tafel te zetten bij regenweer. Een vuurtje of veilig je bbq plaatsen kan eveneens waar voorheen de open haard was.
Er is geen sanitair, elektriciteit of drinkbaar water aanwezig.

Je hebt de mogelijkheid tot zwemmen in de kleine Nete. Het bos is gelegen op een boogscheut van Bobbejaanland maar toch weg van alle drukte tussen een zandweg en tegen de kleine Nete.
Informatie over de omgeving en wandelingen bezorgen we je heel graag bij het boeken.

Met kempen op wieltjes zeg je trouwens 'nee' tegen stressvolle voorbereidingen.
Met het oog op een zorgeloze beleving, is ons busje voorzien van alle comfort. Op je paklijstje horen enkel je toiletspullen, gepaste kledij en je proviand. Zo ga jij een heerlijk ontspannen vakantie tegemoet!

 

Info en reservaties

Heb je een vraag over Netefun met Kempen op wieltjes? Stuur gerust een mailtje naar meisjesmamauitdekempen@hotmail.com 
Boekingsaanvragen kan je plaatsen op het Campspace platform.

Back to basics met Netefun en Kempen op wieltjes

bottom of page