top of page

Sta op met het geluid van fluitende vogeltjes en loeiende koeien

Met DierenWeelde en Kempen op wieltjes kies je voor een echte beleving. Je verblijft in een authentiek oldtimerbusje in het landelijke Weelde. De kampeerweide is gelegen op de boerderij in een afgelegen straat, midden in het groen met prachtige uitzichten over de velden.

Ons authentieke volkswagenbusje is voorzien van een goede basisuitrusting. Dit omvat twee tweepersoonsbedden, een 2-pits gasfornuis, een koelkast en voldoende opbergruimte. De aanwezige nostalgie werd aangevuld met het nodige comfort zoals fris gewassen beddengoed met oplegmatras, een compleet serviesset, een gebruiksvriendelijk ei kooksetje en een vrolijke fluitketel die de dag inluidt. Voor buiten kozen we voor een handige picknicktafel, twee ligstoelen en gezellige solar lampjes om je kampeerplaats nog sfeervoller te maken.

Verwen jezelf met een onvergetelijke ervaring en boek ter plaatse een activiteit tussen de dieren. Ga je voor een boerderijbezoek, een wandeling met de alpaca's of verkies je om te 'chillen tussen de dieren'? We verzekeren je dat het heerlijk vertoeven is tussen de geiten, varkentjes, schaapjes, alpaca's, pony's en de fluffy konijntjes. Heerlijk relaxen in de hangmat, turen vanop de boomstronken of languit liggen in het gras. Je gaat weer helemaal naar de essentie.
Natuurlijk kan je tijdens de activiteiten de dieren voederen en leuke foto's te maken!

Met Kempen op wieltjes zeg je trouwens 'nee' tegen stressvolle voorbereidingen.
Met het oog op een zorgeloze beleving, is ons busje voorzien van alle comfort. Op je paklijstje horen enkel je toiletspullen, gepaste kledij en je proviand. Zo ga jij een heerlijk ontspannen vakantie tegemoet!

Deze Campspace wordt je aangeboden zonder elektriciteit. Dit kan wel ter plaatse bijgeboekt worden. Ook de verschillende activiteiten met de dieren kan je ter plaatse bespreken.

Ervaar deze happy farm. Kom weer dichter bij de natuur en ervaar hoe geweldig (onze) dieren zijn!

Heb je een vraag over DierenWeelde met Kempen op wieltjes? Stuur gerust een mailtje naar meisjesmamauitdekempen@hotmail.comBoekingsaanvragen kan je plaatsen op het Campspace platform.

Dierenweelde en Kempen op wieltjes

bottom of page