top of page

Welkom bij ons

Wendy031.jpg
Meisjesmama uit de Kempen

Wat fijn dat je de weg naar onze website vond!

Welkom bij meisjesmama uit de kempen.

Ik ben Wendy, mama van Hannah en Milla, gelukkig getrouwd met Sven en poezenbaasje van Ragdoll Manon.

Vanuit mijn passie om mooie momenten te vangen is het familieaccount 'meisjesmama uit de Kempen' ontstaan. Hier wil ik ouders inspireren echt te (be)leven. Uit het hoofd, mét het hart. Dichtbij jezelf staan, bewust genieten van gezinsmomenten en dankbaar zijn voor het moois om ons heen.

Om deze visie kracht bij te zetten, besloten we onze oldtimer 'Kempen op wieltjes' te verhuren aan andere gezinnen. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat ene plekje waar de avondzon neerdwarrelt over het bos met een prachtige gouden gloed, terwijl een ijsvogel de rivier overvliegt, dat bestaat echt! Wij laten je er graag van genieten.

Op zoek naar een manier om even stil te staan en te genieten van het moment? Met Wendy Panier Fotografie wil ik de pauzeknop indrukken zodat jij kan genieten van de prachtige herinneringen die we samen vastleggen. Ik leg emoties vast op een elegante, zachte en tijdloze manier. Met aandacht voor details en unieke perspectieven creëer ik oogstrelende beelden die blijven hangen. Laat je inspireren door mijn foto's en vind meer informatie over mijn aanbod. Neem gerust een kijkje op mijn fotografiewebsite en ontdek wat ik als intuïtief fotograaf voor jou kan betekenen.

Laten we samen buitenavonturen beleven, verbinding creëren en groeien in zachtheid. 

Liefs, Wendy

Hallo lieve jij

DSC_5595.jpg

Overnacht in een VW busje

DSC_1727.jpg

Our daily life

WendyPanierFotografie-14.jpg

Zachte fotografie

gestyled met een vleugje natuur

bottom of page