top of page

Logeer in een Volkswagen busje

Ons verhaal...

Om maar met de deur in huis te vallen; we hebben niet echt iets met wagens. Het is een essentieel iets om ons van punt a naar punt b te verplaatsen. ​Echter voelde de globetrotter in mij kriebels telkens we voorbij de plaatselijke motorhomespecialist reden. Niet dat zo'n groot, super-de-luxe voertuig me aansprak, maar het idee om met een goede basisuitrusting dichtbij de mooiste plekken te ontwaken, maakte me wel heel blij.

Ondertussen beperkten maatregelen en lockdowns ieders doen en laten. Zoals het gaat bij een pandemie, besmette ook ik Sven, maar in plaats van met een virus, was het met mijn 'huis op wielen' -enthousiasme. 

Dat duo-enthousiasme werkte productief. We fantaseerden over hoe het zou zijn en overlegden welke camper we graag wilden aanschaffen. Gezien we alles met volle overgave doen, sloegen we (gek als we zijn) de fase van huren en uittesten over. Niet zeker wetende of deze manier van reizen wel bij ons paste. Sven voelde niets voor een omgebouwd, sfeervol bestelwagentje zoals ik in mijn hoofd had. Hij zag meer in een vintage Volkswagen busje. We vonden uiteindelijk een compromis tussen schoonheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. We zouden voor een Volkswagen T3 gaan. Een camper met een ziel!

Toen we de olijfkleurige Volkswagen Westfalia Transporter zagen was het liefde op het eerste gezicht. Met hart en ziel gingen we ervoor. We lazen ons in en spijkerden onze kennis flink bij. 

Ons authentieke volkswagenbusje is voorzien van een goede basisuitrusting. Dit omvat twee tweepersoonsbedden, een 2-pits gasfornuis, een koelkast en voldoende opbergruimte. De aanwezige nostalgie werd aangevuld met het nodige comfort zoals fris gewassen beddengoed, een compleet serviesset, een gebruiksvriendelijk ei kooksetje en een vrolijke fluitketel die de dag inluidt. Voor buiten kozen we voor een handige picknicktafel en gezellige solar lampjes om je kampeerplaats nog sfeervoller te maken. 

Gezien we het andere gezinnen ook mooie buitenavonturen gunnen op een unieke kampeerplaats, stellen we ons busje ter beschikking voor verhuur.

Met kempen op wieltjes zeg je 'nee' tegen stressvolle voorbereidingen.
Met het oog op een zorgeloze beleving, is ons busje voorzien van alle comfort. Op je paklijstje horen enkel je toiletspullen, gepaste kledij en je proviand. Zo ga jij een heerlijk ontspannen vakantie tegemoet! 
In- en uitchecktijden zijn eveneens bespreekbaar om het voor jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Met het beschikbaar stellen van ons busje, willen we gezinnen tegemoet komen om vrije gezinsmomenten zo kwalitatief mogelijk in te vullen. We spreken uit ervaring, wanneer we je zeggen dat het huren van ons busje en het natuurschoon om je heen verbindend werkt. Door het vertragen, ga je weer echt praten, gezelschapsspelletjes spelen of samen kleuren.
Standaard in het huurpakket vind je daarom enkele tijdloze bordspellen, familie games en materiaal om samen creatief aan de slag te gaan.

Met onze Kempen op wieltjes huur je als het ware een echte beleving met een flinke persoonlijkheid, in een huiselijk en kindvriendelijk kader met een vleugje romantiek voor mama en papa.

Heb je een vraag of wil je met je gezin ook verbindende buitenavonturen beleven met onze Kempen op wieltjes? Stuur een mailtje naar meisjesmamauitdekempen@hotmail.com

We helpen je heel graag verder.

Oh ja, tag me zeker als je jullie leuke avonturen deelt!

@kempenopwieltjes #kempenopwieltjes​

 

Heel nieuwsgierig geworden naar wat je exact kan verwachten in ons busje? Lees het hier.

Met heel veel liefs en tot snel.

Genieten doe je samen

bottom of page