top of page
WendyPanierFotografie-14.jpg

Welkom bij Wendy Panier Fotografie.

Zal ik je even wat vertellen over mij? Het voelt, in je zoektocht naar een fotografe, misschien iets comfortabeler als je mij al een beetje kent.

 

Wel, ik ben Wendy. Lees gevoelig, zorgzaam en ik hou stiekem wel van tradities. Ik geniet van de natuur en de wereld ontdekken met onze campervan. Mooie doelen maken me enthousiast en hier ondersteun ik anderen graag in. Als fotografe zet ik jou graag in de schijnwerpers op een authentieke manier en werk ik afgestemd op jouw behoeften. Vol toewijding en precisie zet ik jouw mooie momenten om tot liefdevolle en zachte beelden.

Als fotografe richt ik mij graag op liefde, verbinding, bewustzijn, het echte (be)leven in de natuur. Dit voelt voor mij aan als de essentie. Ervaar jij dat ook zo?

Vragen en suggesties zijn heel welkom! Stuur een mailtje naar meisjesmamauitdekempen@hotmail.com 

De opties 

1

Momentenvanger

 Een fotoreportage met jullie kersverse baby. Een fotoherinnering voor jullie communicantje. Die langverwachte romantische koppelshoot.

Als intuïtief fotografe focus ik me graag op liefde, verbinding, bewustzijn, het echte (be)leven op een mooie buitenlocatie. Graag meer info? Aarzel niet om contact met me op te nemen.

.

DSC_1320.jpg

2

Echt beleven

Als fotografe dein ik graag mee op de seizoenen. Dit kan je ook in mijn aanbod terugzien. Laat je onderdompelen in de natuur tijdens een shoot in een romantische tuin, een uitgestrekt weiland of tussen ruisende bladeren.

Vind hier alle info over de aankomende themashoot.

WendyPanierFotografieDSC_8338_edited.jpg

3

Verbinding

Jij leeft vanuit liefde en vertrouwen. Op gevoel. Verhoogt bewustzijn bij anderen. Creëert verbinding. Biedt anderen ruimte om echt stil te staan,...

Maak jezelf, je talenten en je missie zichtbaar. Op jouw mooie buitenlocatie vang ik tijdens jouw inspirerend event, je aankomende workshop of verbindende activiteit die echte pure momenten.

Investering

Bijzondere momenten vastleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn,

daarom hanteer ik eenzelfde tarief per soort shoot. 

Wat is inclusief?

Pakket

Momentenvanger - Echt beleven - Verbinding

Sessie van +/- 1 uur op een buitenlocatie
10  foto's in hoge resolutie (zelf uit te kiezen)
Zorgvuldige selectie en nabewerking
Beveiligde online fotogalerij
20 km rond Geel (daarna €0,45/km)

249€

Optioneel:

Mogelijkheid aankoop extra digitale foto's of fotoproducten 

Extra beelden €10/st

Volledige aankoop galerij + slideshow €150 

Max 6 personen bij pakket Momentenvanger en echt beleven. Per bijkomend persoon €25.

Op alle shoots gelden de algemene voorwaarden

Ik boek meteen!

Verloop van boeking tot aflevering

Wat leuk, je wil een shoot vastleggen! Neem contact op met mij via de knop hieronder. We overleggen vervolgens een datum, een locatie en ik vraag je naar jouw ideeën. Ook vragen en suggesties. zijn welkom Jullie plaatsje is definitief gereserveerd na betaling.

Fotoshoot

Tijdens jouw fotoshoot wil ik de echte momenten vangen en ook een rustmoment creëren waarbij je bewust geniet van het moment en dichtbij jezelf staat. Echt beleven. Uit het hoofd, mét het hart. Dit met een grote dankbaarheid voor het moois om ons heen. 

Bewerking en aflevering

Ik neem de foto's onder handen met als einddoel zachte, natuurlijke foto's. Binnen de 3 weken ontvang je een mailtje met de link naar jullie online galerij. Hier kunnen jullie de foto's bezichtigen met watermerk. Na betaling worden de foto's afgeleverd zonder watermerk.

.

Boeking

I'm going to make everything around me beautiful,
that will be my life

Schrijf je in op de nieuwsbrief
En blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes. 

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
bottom of page