top of page

Faq

Veelgestelde vragen kan je hieronder vinden.

Heb je nog een vraagje? Mail naar meisjesmamauitdekempen@hotmail.com

 • Waar vind ik de prijzen op de website?
  Bijzondere momenten vastleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn, daarom hanteer ik eenzelfde tarief per soort shoot. Je kan alles terugvinden onder het kopje 'fotografie' en dan onder 'info en prijzen'. Indien u een speciale sessie zoals de 'cosy winter session' of de 'greenhouse christmas shoot', wil bekijken of boeken dan vind je alle info terug op de daarvoor voorziene pagina.
 • Wanneer betaal ik de fotoshoot?
  Bij het boeken van een fotoshoot wordt het afgesproken bedrag binnen 14 dagen overgemaakt. Pas dan staat de fotoshoot vast.
 • Wanneer en hoe ontvang ik de foto's?
  Levering is, tenzij we anders overeenkomen, digitaal in een online galerij, 1 maand na de fotoshoot. Digitale bestanden worden alleen in jpeg geleverd. Raw bestanden worden nooit verstuurd. Je kan vervolgens het overeengekomen aantal foto’s uitkiezen met de mogelijkheid extra foto's aan te kopen.
 • Wat als een shoot niet kan doorgaan?
  Bij annulering van een opdracht door jou tot 48 uur vóór de afgesproken dag en tijdstip worden geen kosten in rekening gebracht. In geval van slecht weer (storm, onweer of zware regenval) wordt een fotoshoot die buiten zou plaatsvinden afgezegd in overleg. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten. De fotoshoot verzetten we naar een nieuwe datum. In het geval dat ik als Fotografe niet in staat ben om door overmacht de fotoshoot uit te voeren, wordt er zo snel mogelijk een nieuwe afspraak gemaakt.
 • Kan ik een cadeaubon aankopen?
  Cadeaubonnen Wens je een geschenk te geven dat levenslang gekoesterd kan worden, dan zit je helemaal goed met een cadeaubon voor een fotoshoot. Cadeaubonnen kan je aankopen onder het kopje 'fotografie'. Ze hebben een geldigheidsduur van 1,5 jaar na uitgiftedatum. Een cadeaubon voelt voor mij nog steeds het fijnst aan wanneer je echt iets tastbaar kan schenken. Bestel cadeautjes dus zeker op tijd.
bottom of page